Team

Attitude Dance Studio: De dansschool in Hillegom waar kids, tieners en jongvolwassenen met veel plezier lessen in moderne dans, streetdance, musical, mix-dance of hiphop kunnen volgen! Voel je vrij in onze lessen, kom je één lesje lekker swingen? Of dans je mee in één van onze showdance teams?
Ons Team
Mandy de Klerk

Mandy de Klerk

Eigenaresse en docente

Mandy ontving in 2016 haar diploma voor de MBO dansopleiding in Haarlem en geeft al sinds 2013 dansles bij verschillende dansscholen in de regio Hillegom, Hoofddorp en Haarlem. Na jaren als ZZP’er te hebben gewerkt, voelde Mandy de drang om haar eigen artistieke visie en beleid door te voeren in haar eigen dansschool. Zo ontstond het idee voor Attitude Dance Studio. Een plek waar iedere danser zichzelf kan zijn en de vrijheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen. 

Dansen gaat voor Mandy om zelfvertrouwen te krijgen, je vrij voelen en plezier te hebben. 

Image

Marije Heida

Docente moderne dans

Marije ontving in 2019 haar diploma voor de MBO dansopleiding in Haarlem en is in 2023 afgestudeerd aan de Academie voor Danseducatie in Tilburg. Naast dansdocent is Marije kinderyoga docente en gecertificeerd Switch2Move docent. Hiermee verzorgt zij ook danslessen voor mensen met dementie, MS en Parkinson.

Bij Attitude Dancestudio geeft Marije de moderne dansles voor tieners. In deze lessen maak je op ontspannen wijze kennis met floorwork, jouw eigen dansflow en de verschillende moderne danstechnieken. Het plezier staat in deze lessen voorop en is iedereen welkom om lekker te komen dansen!

Marije vindt een ontspannen en positieve sfeer het belangrijkste in haar lessen. Het is met die reden dat zij met veel plezier les geeft bij Attitude Dancestudio, de dansstudio waar al deze elementen samen mogen komen.

Image

Noa Beekman

Docente hiphop en solo/duo training

Docente Noa geeft de hiphop les en, samen met Mandy, de solo en duo trainingen! Zelf is zij als kleuter begonnen met danslessen en daarna niet meer gestopt met dansen. Zij heeft verschillende dansstijlen geprobeerd in deze tijd, maar hiphop blijft toch haar favoriete stijl. Naast lessen volgen en later lessen geven, heeft zij ook jaren in verschillende wedstrijdteams gedanst. 

Het leukste aan Attitude Dans Studio is dat het plezier voorop staat; het maakt niet uit wie je bent of hoe je eruitziet, als je dansen leuk vindt, ben jij bij ons op het juiste adres! We kunnen flink zweten tijdens de lessen, maar er is ook altijd ruimte en tijd om met elkaar te lachen. Daarnaast zijn we een jong team, dat zich blijft vernieuwen.

Image

Rosanna de Vos

Social & Content manager

Rosanna is onze Social & Content Manager. Vanaf haar 4e danste ze bij verschillende dansscholen. Ook tijdens haar studie HBO Communicatie aan de Hogeschool van Leiden, bleef zij een actieve danseres. 

Als beste vriendin van eigenaresse Mandy, is Rosanna de rechterhand en helpt zij waar nodig met verschillende communicatie-uitingen over Attitude Dance Studio - de leukste dansschool van Hillegom!